Atoniții luptă împotriva tăvălugului ecumenist: „Sfântul Munte Athos, Mărturie de veacuri pentru apărarea dreptei credințe”

Aici puteți să descărcați sau să vedeți revista atonită  „Sfântul Munte Athos, Mărturie de veacuri pentru apararea dreptei credințe”
Aghioritii versus Bartolomeu

http://crezortodox.ro/wp-content/uploads/2015/04/Revista.pdf

Anunțuri

5 comentarii

Din categoria Uncategorized

5 răspunsuri la „Atoniții luptă împotriva tăvălugului ecumenist: „Sfântul Munte Athos, Mărturie de veacuri pentru apărarea dreptei credințe”

 1. antiecumenistu

  Doamne Ajuta!
  Pacat ca ultimele pagini lipsesc. Adica lista cu numele parintilor care semneaza sau sunt in comitetul de redactie. Deci este o diferenta intre revista format pdf si cea tiparita pe hartie.

 2. Ioan C.

  Doar ritualul nu-i suficient

  Mi se pare că astăzi noi, creştinii ortodocşi, punem mai mare accent pe ritual şi mai puţin pe comportamentul moral.
  Dar oare am uitat că Dumnezeu ne va judeca şi după fapte? Faptul că te duci duminica la biserică nu te mântuieşte automat, dacă faptele tale încalcă poruncile lui Dumnezeu, Dreptul Judecător.
  Că în Sfânta Scriptură scrie clar: „Căci precum trupul fără suflet mort este, astfel şi credinţa fără de fapte, moartă este.”
  (Iacov 2, 26).

 3. Aurelia Mihailovici

  Din nefericire foarte puțini creștini înțeleg deosebirile care ne despart nu numai în ritual ci și în esența dogmei creștine mărturisită în Catehismul creștin ortodox, primul apărut sub îndrumarea înaltului prelat, arhiepiscopul Petru Movilă. Ceea ce am înțeles noi astăzi din această dorință de unitate, așa cum este prezentată de propovăduitori nu se poate realiza datorită diferențelor neînțelese de cei care participă la o așa zisă „liturghie ecumenică”. Ca membru participant la o întâlnire Alumni, ( doctoranzi bursieri) ai Universității din Freiburg în Germania) am fost invitați Duminica la o slujbă ecumenică în biserica Universității.S-au recitat poezii cu Iisus și s-a cântat câteva cântece religioase, lipsind rugăciunea. Mi-a părut rău că am participat. Este un non sens ce te rupe de Dumnezeu. Domnul să ne păzească spre a rămâne în Sfânta și unica Liturghie ortodoxă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s