Teatru sau rugaciune in comun cu ereticii?

Inaltpreasfintiile Voastre,
Intrebam cu durere:
Care este marturia cea buna pe care o da Biserica la Consiliul Mondial al „Bisericilor”?
Este oare impreuna rugaciune cu ereticii? sau Declaratiile comune prin care se afirma ca Biserica cea Una va fi construita in viitor prin participarea tuturor ereziilor?
Nici unul dintre reprezentantii ortodocsi nu a protestat nici in legatura cu rugaciunea in comun nici in legatura cu Declaratia comuna.
Nu vad in participarea Bisericilor Ortodoxe la CMB nici dialog nici marturia ortodoxiei! Asa cum ma lepad de satana asa ma lepad si de „Consiliul Mondial al Bisericilor” si ma disociez de Arhiereii care participa si sunt deacord cu participarea Bisericilor Ortodoxe la acest consiliu al ereziilor.
Asa sa imi ajute Dumnezeu!
Amin. Amin. Amin.
preot Matei Vulcanescu si cei impreuna cu mine
Mitropolia Veriei, Nausei si Campaniei


Vizionati:

rugaciune in comun de dimineata cu binecuvantarea preotului ortodox.

Textul Declaratiei pentru Unitate la CMB: http://www.oikoumene.org/en/resources/documents/assembly/2013-busan/adopted-documents-statements/unity-statement

Reclame

7 comentarii

Din categoria Uncategorized

7 răspunsuri la „Teatru sau rugaciune in comun cu ereticii?

 1. AndreiD

  Amin parinte. Sigur, probabil baietii „toleranti” or sa vada in asta tot un act de „extremism” dar noi stim ca a apara adevarul nu e extremism, ci dreptate.
  Suntem alaturi de dumneavoastra!
  Sarut dreapta.

 2. Anca

  acolo s-a facut ci vecernie cu litie si painea sfintita a fost oferita tuturor celor de fata:

 3. Marian Maricaru

  Amin! Trist si modul in care isi face semnul Sfintei Cruci. Nu o data! Este pe măsura „mărturiei” date de cei care merg acolo din partea unor Biserici locale Ortodoxe?

 4. crestinul ortodox

  vom vedea cat de curand ce „extremism ” este in a Apara ADEVARUL Curat cel intru HRISTOS ,
  HRISTOS ESTE ORTODOX …
  atunci cand Dreapta DUMNEZEIASCA se va arata pe pamint pentru starpirea spurcaciunii si a neghinei ce otraveste graul curat …pentru ca il sufoca si timp nu-i da spre rodirea cea buna
  iar lupii cei vicleni imbracati in piei de oaie isi vor vedea „arhitectura” daramata pentru ca a fost inchinata ” marelui arhitect ” , antihrist
  ” piatra din coltul unghiului ce nu au luat-o zidarii in seama va darama toata constructia ”
  aceasta piatra este HRISTOS in care ne am ancorat si pe care Sta Biserica Sa , BISERICA Lui HRISTOS ce portile iadului in veci nu o vor Birui
  amin.

 5. L.D.Stefan

  Vizionand tot spectacolul acesta jalnic numit rugaciune in comun, senzatia de templu al antihristului este iminenta. ,,Preotese ” de rasa neagra cu ,,pastori” albi cantand si dansand cu tamburine pe ritmuri africane si femei albe rase in cap(!!) tinand in maini cin-cinu-ri cu care tin ritmul cantarilor …halucinanta imagine ! Caror dumnezei sau zei se roaga amestecul acesta de oameni ? Ce cauta preoti ortodocsi in babilonia asta sinistra care seamana a turma satanei?!
  Dicutii si dezbateri pot avea cat vor, in ideea gasirii unor solutii la problemele sociale grave sau la conflictele inter-religioase mondiale. Dar carnavalul acesta intitulat ,,rugaciune” anuleaza orice intentie de ingaduinta fata de CMB din partea crestinilor ortodocsi seriosi.

 6. AndreiD

  Ca tot a fost canonizat parintele Porfirie, poate cei de la Patriarhia Ecumenica isi amintesc niste vorbe ale lui:
  „A povestit pãrintele: „Au venit odatã la mine doi catolici, dintre care unul, mai varstnic, stia multã carte; va fî fost, poate, secretar al Vaticanului sau vreun reporter, nu stiu e-xact, cãci n-am vrut sã le arãt un interes deosebit. îmi zice, asadar, unul: Hai sã spunem „Tatãl nostru”. „Ca s-o spunem împreunã, trebuie sã fim de acord în cele ale dogmei. însã în-tre noi si voi prãpastie mare este”. Apoi îmi zice: „Numai ortodocsii sunt aproape de Dumnezeu si numai ei se vor mîntui? Dumnezeu este cu toatã lumea”.
  „Da, i-am rãspuns; tu poti însã sã-mi spui: cîtã lume este aproape de Dumnezeu? Avem, deci, deosebiri. Suntem, fireste, copiii Unicului Pãrinte, însã unii locuiesc în casã, pe cînd altii umblã pe-afarã”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s