Radiestezistii-bioenergeticienii, yoginii, Rei-Ki-stii, adaug eu si homeopatii, sunt folositi de forte intunecate.(Interviuri cu Danion Vasile si Marian Maricaru)

Doi teologi cu discernamant ce au studiat in profunzime fenomenele sociale si psihice.

Reclame

13 comentarii

Din categoria Uncategorized

13 răspunsuri la „Radiestezistii-bioenergeticienii, yoginii, Rei-Ki-stii, adaug eu si homeopatii, sunt folositi de forte intunecate.(Interviuri cu Danion Vasile si Marian Maricaru)

 1. sisu stefan

  De ce si homeopatia, ce te determina personal sa o incluzi intr-o categorie oculta , dincolo de parerile diferitilor teologi pe care i-ai intervievat? Ai practicat-o , te-ai tratat homeopat ai citit tu insuti ceva despre la prima mana si nu din ce au spus altii despre homeopatie? Te intreb nu pentru a te combate ci pentru a afla ceva adevarat. Ai citit ceva despre homeopatia in Rusia sec XVII-XIX?

 2. SAF

  Am spus „exista Dumnezeu” si I-am trait pacea divina. Am descoperit franturi din Dumnezeu in mine si m-am convins ca nu am nevoie de Biserica sau preoti caci Dumnezeu este insasi suflarea din mine, viata ce-mi bate in piept, si nu in ultimul rand, viata vesnica, propria mea Constiinta.

 3. 6. Eu am zis: „Dumnezei sunteţi şi toţi fii ai Celui Preaînalt”. Si tu , David?

  • Dumnezei dupa Har, adica ne impartasim de Lucrarea lui Dumnezeu, nu si de Fiinta Lui. Devenim asemenea lui Dumnezeu dupa Har, dar nu dupa Fiinta.
   Dumnezeu dupa Fiinta este Fiul Sau, Iisus Hristos, noi oamenii diind infiati, suntem fii dupa Har. Confundati Fiinta cu Harul, noi suntem si ne miscam in Dumnezeu, dar nu ne confundam cu Dumnezeu, erezia care confunda lumea cu Dumnezeu se numeste panteism.

 4. Andreia

  Aceste interviuri nu sunt cumva preluate de pe ASTRADROM? Acolo sunt mai multe detalii. Nu ar fi rau sa se tina seama si de restul amanuntelor de acolo, mai ales cele cu contextul istoric dacic de care se folosesc acesti neopagani. Ce sa mai spunem de „vindecari” si alte inselaciuni prin care se folosesc de sensibilitatile oamenilor pentru a-i atrage.

  • daniel

   ce inseamna „neo”pagani ?nu spui vorbe prea mari? ce inseamna pagani?si de ce nu-mi raspunde nimeni:cati preoti incalca porunci? cati calugari si seminaristi sunt homosexuali?cate magarii se fac in biserici,si sub pulpana bisericii?ori nu stiti?ganditi bine inainte de a spune nu! si voi sunteti singurii cunoscatori ai adevarurilor din universuri? va mai ganditi putin?

 5. https://sfintiinugresesc.wordpress.com/2016/03/26/iata-primul-episcop/ Da. Si daca tot vorbim… spuneti un cuvant despre Prislop, pe care l-ati mai spus Sfintia Voastra>> [ PS Galaction ].
  – Acum, despre Prislop, eu le-am mai spus crestinilor; cumva si eu am tras un semnal de alarma, pentru ca, cercetand si unele carti ale ucenicilor parintelui Arsenie Boca, mi-am dat seama ca-s multe rataciri si acum a iesit o cartulica numita “Fenomenul Arsenie Boca” si cine-i interesat si verea sa se mantuiasca, atuncea trebuie sa judece si sa gandeasca in duh ortodox. In duh ortodox, ca asa, omeneste, putem da cate si cate interpretari, mai stiu eu, sa-i luam apararea unuia sau altuia in duh lumesc, dar nu, mantuirea nu-i in duh lumesc! Mantuirea este in duhul ortodox, in duhul invataturii Sfintilor Parinti. Si daca analizam lucrarea de la biserica Draganescu, cu pictura lu Francisc de Asisi si Ulfila, doi eretici intr-o biserica ortodoxa!, apar intrebari. Cum le-am mai spus si altadata: trebuie sa-si puna fiecare semn de intrebare: mergand acolo sau sustinand ideea ca Arsenie Boca este sfant, oare nu si tu te faci partas la toate stricaciunile pe care le-a lasat in Biserica Ortodoxa? Atunci si mantuirea proprie a acelora..
  – E sub semnul intrebarii.
  – Negresit, negresit e cu semnul intrebarii
  pagina 14 , februarie 2016 – interviu luat de Ing. geolog Gabriel BARBIER in CREDINŢA-ORTODOXĂ – Revista de cultură, atitudine şi spiritualitate ortodoxa a Episcopiei Alexandriei şi Teleormanului – Articolul “Paziti-va de misionarii ecumenismului” (partea a 2-a)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s