Conferinta de la Adamclisi (partea a III-a) Despre indepartarea poporului de clerul ecumenist, in semn de protest.

Despre indepartarea poporului de clerul ecumenist, in semn de protest. #
Marturisirea ca necesitate.
Cine nu marturiseste adera la al treilea tip de ateism, dupa cei care neaga existenta lui Dumnezeu si dupa eretici, cf. Sf Grigorie Palama.
Din scrierile teologilor contemporani renumiti (Staniloae, Andrutsos s.a.) trebuie retinut numai ceea ce este in acord cu Traditia. IPS Serafim de Pireu este o nadejde pentru ortodoxie si un exemplu pentru ceilalti episcopi. Necanonicitatea „icoanelor” Sfintei Treimi.
Faptul ca Duhul Sfant sufla unde voieste nu inseamna ca se pot mantui ereticii. Rara impartasire este un obicei antipatristic si antitraditional, pe care l-au combatut Sfintii Colivazi. Traditionala in Biserica este deasa impartasire, fara spovedanie inainte de fiecare impartasire, dar cu deasa marturisire a gandurilor, catre duhovnic. Despre patrunderea clericalismului in ortodoxie, dinspre romano-catolicism. Masoneria si ecumenismul. Masoneria este sub anatema, clericii masoni trebuie caterisiti, iar mirenii masoni afurisiti. Revenirea lor la ortodoxie trebuie facuta prin spovedanie si mirungere. In incheiere: parintele Theodoros si o parte din auditoriu, cantand troparul Sfintilor Mucenici, inaintea raclelor Sfintilor Mucenici necunoscuti de la Adamclisi.

2 comentarii

Din categoria Uncategorized

2 răspunsuri la „Conferinta de la Adamclisi (partea a III-a) Despre indepartarea poporului de clerul ecumenist, in semn de protest.

  1. Marius Barbu

    cu ceva ani in urma eram la Antim si nu prea stiam cum e cu ecumenismu asta, si era Hramul Sf.Antim si a venit Ciubotea Daniel „Patriarhu’ ” si el la hram si atunci nu stiam ce sa fac sa plec ,sa raman si am zis in gand „Doamne Decide TU in locul meu” ca nu stiam ce sa fac ma blocasem si el(Daniel) se inchina la Moaste acolo si nici nu stiu cum pur si simplu mi’am luat ghiozdanu’ si am plecat de acolo pana sa aibe loc Liturghia aceea la care a participat si Daniel…si Pr.Zisis confirma ca Plecarea mea fu’ de la Dumnezeu 🙂 si mai era un Parinte Calugar de statea in genunchi mai in fata la perdeaua din drepta a Altarului si l’au gonit ca sta prea in fata si’l supara pe Daniel cica sa se duca mai in spate si ce facu Calugarul acela a iesit de tot din Biserica si a stat pe trepte afara deci Dumnezeu ptr evlavia lui la dat afara din acea adunare :))) ecumenista concluzia : DUMNEZEU LUCREAZA MINUNAT si mai zicea Un Cuvios Parinte ca sa nu facem ca Petru: Doamne eu nu te parasesc ! ci sa zicem :Doamne ajuta’ne sa nu te parasim ! adica sa punem pe DUMNEZEU mereu INAINTE

  2. Constantin Ciolac

    Iertati indrazneala de-a va numi frati crestini cat si interventia mea pentru a exprima un gand profan si laic in acelasi timp. Asistand la o conferinta a parintelui profesor Constantin Necula, intitulata „Crestinismul, bucuria insingurarii” am avut prilejul sa adresez intrebarea : Parinte de ce Crestinismul….. si nu Ortodoxia, bucuria insingurarii ? ((stiut fiind faptul ca atat papismul ca si protestantismul inclusiv sectarismul sunt considerati in mare masura -din ignoranta- ca fiind parte a crestinatatii …) Raspusul diplomatic si sec (nu a facut nici o referire la dogme..traditie etc, asa cum de pilda este infierat papismul si alte erezii in „Singur Ortodoxia” ) a fost : Exista oare crestinism inafara Ortodoxiei ? In context, e dureros sa ai numai senzatia ca desi unii erarhi raman intru Hristos pasitori pe calea Adevarului, exista chiar la varf (din slabiciune sau pofte), tainici adepti ai ecumenismului…si nu numai…”Bate-voi pastorul si se vor risipi oile”, e un adevar de care ar trebui sa luam aminte !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s