Ecumenistii il rastignesc a doua oara pe Hristos!

Prin erezia ecumenista, cei nascuti si botezati in ortodoxie care predica erezia ecumenista il rastignesc a doua oara pe Hristos Dumnezeu, la fel ca Arie si ca toti ceilalti eretici si cu mult mai mult, pentru ca relativizeaza Adevarul vesnic descoperit de Dumnezeu, singurul mantuitor. In loc sa spuna adevarul, cum ca mantuire exista numai in Biserica cea Una, Biserica Sfanta, Catholica si Apostolica, adica Biserica Ortodoxa, ei relativizeaza Harul Duhului Sfant, aratand ca sunt atei. In loc sa propovaduiasca Biserica cea Adevarata si sa boteze pe eterodocsi,sa mearga la eretici si la pagani vestind mantuirea in Biserica Ortodoxa, ei spun ca exista mantuire si la eretici, si har, rastignind iaras pe Hristos…..

preot Matei Vulcanescu

Reclame

4 comentarii

Din categoria Uncategorized

4 răspunsuri la „Ecumenistii il rastignesc a doua oara pe Hristos!

  1. Stefan

    La fel fac si cei care sunt in comuniune cu ecumenistii si cu toti ereticii.

    • Exista Biserici bolnave, care se pot vindeca, dar daca tu te desparti de ele, inainte de vreme, s-ar putea ca tu sa cazi in inselare de-a drepta si sa ramai si tu inafara Bisericii. De aceea comuniunea cu madularele bolnave ale Bisericii se face din iconomie, pentru pastrarea Unitatii BIsericii. Iar tu vorbesti intr-un mod cu totul generalizat, fara cercetare amanuntita.

  2. Stefan

    Canoanele Sf.Parinti nu vorbesc de biserici bolnave,asta este o inselare cred eu ,Daca citim Pidalionul vedem ca atat Sf.Apostoli cat si Sf. Parinti la soboarele ecumenice in canoanele lor fac referire ca atat de dei aflati in erezii cat si de cei aflati in schisma(ptr.perioada cat sant acea schisma)sau cei caterisiti trebuie sa nu fim in comuniune sau sa ne rugam cu ei (nici in biserica si nici acasa).Cei care se afla in una din aceste situatii ptr.perioada cat persista in aceste greseli sunt despartiti de Biserica ,nu sunt numiti ca fac parte dintr-o biserica bolnava.Acest termen cred ca este strain predaniei ortodoxe.Biserica este UNA ,SFANTA SI SOBORNOCEASCA cine nu este in aceasta biserica este in afara ei si implicit in afra lui HRISTOS.

    • Trupul lui Hristos are madulare bolnave si sanatoase, asa spune Sf Pavel. Sa nu uitam ca au convietuit episcopi ortodocsi cu episcopii arieni, chiar si dupa Siodul IV Ecumenic. Pana la un moment dat, de multe ori au convietuit pana la o vreme. Dar asta nu insemna ca ii aprobam si ca nu vrem sa ii taiem din Trupul Bisericii daca devin cangrena.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s