De ce mai suntem in comuniune cu episcopii eretici ecumenisti? Aceasta comuniune ne va pierde si pe noi in timp? Poate exista comuniune intre Hristos si diavol? Intre minciuna si Adevar?(http://teologieorthodoxa.wordpress.com/despre/)

Intrebarea este retorica.

Dupa 100 de ani de ecumenism am ajuns sa acceptam erezii cumplite in Biserica, cum ar fi „Acordul Chambesy ” in care ii acceptam pe monofiziti in Biserica si „Acordul Balamant” in care recunoastem ca suntem ” Biserica sora ” cu papistasii.

Eu cred ca pe langa  dialogul nostru cu ereticii, trebuie facut dialog si cu cei care sunt numiti „stilisti”, care datorita acriviei dogmatice nu au suportat sa ramana intr-o Biserica macinata de erezii si au plecat. Acesti frati ai nostri nu sunt vinovati ca au plecat pentru ca noi i-am facut sa plece prin nepasarea noastra fata de Dogma, de aceea vom raspunde de plecarea lor din Turma !

Episcopii si Patriarhii dar si Turma de credinciosi vor raspunde pentru sangele fratilor care au parasit Turma datorita ororilor ecumeniste.

Sa incepem sa avem un dialog corect cu fratii nostri „stilisti” care ne mustra aspru pentru ereziile acceptate in Biserica.

Nu parasim Biserica dar spunem adevarul.

Anunțuri

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s