Trebuie sa precizam ca toate manastirile din Sfantul Munte Athos sunt bastioane antiecumeniste, dar si manastirile de pe tot cuprinsul Greciei! Grupuri de crestini ortodocsi scriu si marturisesc impotriva ereziei ecumenismului!

 

Crestinii din Grecia nu tac ci marturisesc Ortodoxia in scris si proteste adresate Mitropoliilor si Arhiepiscopiei dar si Patriarhiei Ecumenice.

In fiecare zi se scrie un articol antiecumenist care se publica pentru edificarea crestinilor ortodocsi. Exista zeci de periodice crestine care publica articole antiecumeniste.

In cazuri mai grave crestinii ortodocsi ies in strada si protesteaza impotriva ereziilor.

De aceea in Grecia Biserica nu trimite reprezentanti la  „saptamana de rugaciune (uraciune) ecumenica, pentru ca daca ar trimite „ar lua foc” credinciosii marturisitori care nu pot suporta sa vada un cleric in sinagoga satanei. Acel cleric ar fi huiduit in Biserica si credinciosii nu l-ar mai lasa sa intre in Biserica. Ar veni autocare intregi la Mitropolie ca acel cleric sa fie caterisit.

Cine marturiseste se mantuieste!

Anunțuri

Un comentariu

Din categoria Uncategorized

Un răspuns la „Trebuie sa precizam ca toate manastirile din Sfantul Munte Athos sunt bastioane antiecumeniste, dar si manastirile de pe tot cuprinsul Greciei! Grupuri de crestini ortodocsi scriu si marturisesc impotriva ereziei ecumenismului!

  1. Ioan

    Asta explica de ce sionistii au ocupat financiar Grecia, iar acum au pus-o la colt.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s